Vandaag is dinsdag 23 juli  

categorie categorie Ontmoeting
ontmoeting
Priesteropleiding Aartsbisdom Ariënskonvikt
(Arienskonvikt)

Priesteropleiding Aartsbisdom Ariënskonvikt

Website E-mail

Keistraat 9
3512 HV Utrecht

Tel (030) 231 04 90
Fax (030) 238 17 16

Alle evenementen
van deze organisatie


wanneerdonderdag 18 t/m zondag 21 april    Evangelie van 2019-04-18
(Witte Donderdag)
 titelMeeleefdagen Ariënsinstituut
beschrijving

Priester worden in deze tijd is niet vanzelfsprekend. Het is een verlangen dat in je gaat leven en dat langzaam tot ontwikkeling kan komen. De keuze voor het priesterschap begint dan ook niet bij jezelf, maar bij God: je wordt door Hem geroepen. “Het Ariënsinstituut wil je de gelegenheid geven om in een sfeer van gebed en ontmoeting na te denken over de vraag of de Heer jou misschien roept om priester te worden,” aldus rector Kuipers van de priesteropleiding van het Aartsbisdom Utrecht.

Daarom worden tijdens de Goede Week meeleefdagen georganiseerd voor jonge mannen tussen 17 en 40 jaar. Rector Kuipers: “Samen met de seminaristen zul je je voorbereiden op het feest van Pasen door de viering van Witte Donderdag, Goede Vrijdag en de Paaswake. Je neemt deel aan het bezinningsprogramma tijdens deze dagen en aan de liturgische plechtigheden in de kathedraal te Utrecht. Vanzelfsprekend zal er ook voldoende gelegenheid zijn om met elkaar en met de rector te spreken over de vragen die je wellicht hebt.”

De meeleefdagen beginnen op Witte Donderdag (18 april) vóór de avondmis en worden besloten na de Hoogmis van Pasen (21 april).

info

(030) 2310 490
rector@ariensinstituut.nl
www.ariensinstituut.nl

organisatiePriesteropleiding Aartsbisdom Ariënskonvikt
locatieAriënsinstituut, Keistraat 9
plaatsUtrecht (Utrecht)
postcode35
bisdomUtrecht
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2019 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl