Vandaag is dinsdag 23 juli  

categorie categorie Festiviteit
festiviteit
wanneerdonderdag 18 april    Evangelie van 2019-04-18
(Witte Donderdag)
begintijd16:30 uur
eindtijd01:30 uur
 titelVaar mee naar The Passion
beschrijving

De Franciscusparochie in de Bommelerwaard gaat dit jaar per boot van Zaltbommel naar Dordrecht voor The Passion.

Vaar mee naar het televisiespektakel van het jaar: The Passion! Vaar mee naar The Passion en laat je raken! Tijdens een unieke boottocht varen we Jezus’ laatste uren tegemoet. Samen vertellen we het verhaal, vieren, ontmoeten en eten we op de boot richting Dordrecht.

Aangekomen in Dordrecht kijken en luisteren we live naar The Passion, een moderne en spraakmakende vertoning van het meest vertelde verhaal allertijden. Een verhaal van liefde en hoop, een verhaal over dood en leven. The Passion is het verhaal van de laatste uren uit het leven van Jezus, waarbij bekende Nederlandse artiesten waaronder Edwin Jonker, Edsilia Rombley, Paul Sinha en Lucas Hamming, scènes uit het lijdensverhaal van Jezus uitbeelden en zingen. Na dit inspirerende verhaal, praten we op de boot of in de bus na over wat we gezien en gehoord hebben.

Iedereen is welkom!
Deze boottocht is bedoeld voor iedereen: jong en oud, gelovig of juist niet. We willen samen op weg gaan en ontdekken wat het verhaal van The Passion betekent in onze tijd.

Boottocht en programma
De mooie boottocht van tweeënhalf uur over de Waal, brengt ons niet alleen dichterbij de laatste uren van Jezus. We genieten ook van het prachtige rivierengebied in het land van Maas en Waal. We varen vanuit de verrassende vestingstad Zaltbommel, langs prachtige vergezichten over de polders, slot Loevenstein en Gorinchem.

Om 16.30 uur zullen we verzamelen bij Slurink in Zaltbommel, vanwaar we zo snel mogelijk vertrekken naar Dordrecht. Tijdens de reis is er een programma, waarin we samen het laatste avondmaal van Jezus vieren in een Eucha­ris­tie­viering, samen eten, ontmoeten en het verhaal vertellen.

Met boot of bus terug
In Dordrecht wandelen we naar de locatie van The Passion, waar we het verhaal van Jezus zien en horen. Na The Passion is het mogelijk om met de boot (aankomst uiterlijk 01.30 uur) of met de bus (aankomst uiterlijk 23.30 uur) terug te gaan naar Zaltbommel.

Details

datum: Witte Donderdag 18 april 2019
opstap­plaats: Waalkade 47, 5301 CK Zaltbommel
parkeren: Parkeren is gratis bij de opstap­plaats
tijden: 16.30 - 23.30 uur - met de boot heen en met de bus terug
16.30 - 01.30 uur - met de boot heen en terug
kosten: Volwassenen (18+) Met de boot heen en terug: € 20*
Volwassenen (18+) Met de boot heen en met de bus terug € 26*
Minderjarigen (-18)** Met de boot heen en met de bus terug € 15*
aanmelden en tickets: online aanmelden of via het parochie­cen­trum

info

www.katholiekbommelerwaard.nl
eventix.shop/8y8nt8sr

locatieSlurink, Waalkade 47
plaatsZaltbommel (Gelderland)
postcode53
bisdomDen Bosch
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2019 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl