Vandaag is dinsdag 23 juli  

categorie categorie Bezinning
bezinning
wanneervrijdag 19 april    Evangelie van 2019-04-19
(Goede Vrijdag / Heilige Leo)
begintijd21:30 uur
 titelTaizeviering OLV-Hemelvaartkerk
beschrijving

Op vrijdag 19 april, Goede Vrijdag, wordt er in de O.L.V.-Hemelvaartkerk een bijzondere Taizéviering georganiseerd. De viering staat in het teken van samen zingen, bidden en stil zijn. Op Goede Vrijdag lezen we ook passages uit het lijdensverhaal.

De viering wordt muzikaal ondersteund door leden van jongerenkoor YRDV uit Raamsdonksveer. 

De kerk opent om 21.00 uur en u bent dan al van harte welkom om een kaarsje aan te steken, de kruisweg te lopen of het sacrament van boete en verzoening te ontvangen. De viering begint om 21.30 uur.

info

info@taizeraamsdonksveer.nl
www.taizeraamsdonksveer.nl
facebook.com/taizeraamsdonksveer

locatieOLV-Hemelvaartkerk, Grote Kerkstraat
plaatsRaamsdonksveer (Noord-Brabant)
postcode49
doelgroepJeugd en Jongeren Jeugd en Jongeren
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2019 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl